چگونه برای مراقبت از کودکان مبتلا به پورپورا نفریت پورپورا نفریت به مردم آشنا است، آن را تحت تاثیر

پورپورا نفریت به مردم آشنا است، آن را تحت تاثیر قرار زندگی بیماران به طور جدی، به خصوص بچه ها. بنابراین ما باید با توجه به زندگی خود پرداخت، نحوه مراقبت از کودکان مبتلا به پورپورا نفریت؟

پرستاری روانی: از آنجا که سیر این بیماری از بچه ها طولانی تر از افراد دیگر است، بنابراین آن را به یک زمان طولانی برای درمان کنند. در طی این مدت، پدر و مادر و بچه ها خود را بدبین، اضطراب و ترس روانشناسی خوب است که برای سلامت بچه ها نه تولید. برای پدر و مادر، نگرش مثبت در طول این زمان بسیار مهم است. آنها باید با بچه های خود را در زمان برای بهبود احساسات خود ارتباط برقرار کنید.

مراقبت از زندگی روزانه تا اطمینان حاصل شود که هوای تازه در محیط داخلی، جلوگیری از سرما با 84 مایع برای تمیز کردن اتاق هر آیتم روز. برای بیماران، مهم است که برای جلوگیری از سرما به دلیل کودکان با آسیب کلیه، سیستم ایمنی بدن خود را آسان است به علت سرد است، بنابراین در زمان های عادی باید با توجه به گرم و سرد پرداخت. سعی کنید برای رفتن فعالیت های عمومی نیست؛ همچنین توجه داشته باشید بیش از حد پرکار و همیشه مشغول، باید استراحت کافی که می تواند کمک به جلوگیری از بیماری داشته باشد.

3 رژیم غذایی پرستاری: برای بچه های مبتلا به این بیماری باید به ارزش بالای غذایی، به هضم آسان، کربوهیدرات بالا، ویتامین و رژیم غذایی کم چرب را. اگر کودکان با پروتئین بیش از حد، پروتئین حیوانی بهتر است. اگر ادم یا فشار خون بالا همراه است، باید آب و سدیم مصرف محدود، اجتناب از خوردن مواد غذایی حساسیت، مانند ماهی، میگو، شیر، تخم مرغ، خرچنگ برای جلوگیری از عود.

4 آیا ورزش مناسب: ورزش مناسب نه تنها می تواند مقاومت بدن را به بیماری افزایش و حفظ یک حالت مثبت، اما همچنین می تواند اشتها در برخی خاصی است که برای بهبود سوء تغذیه، آتروفی عضلانی ناشی از کمبود پروتئین مفید را افزایش دهد.

کودکان در مرحله رشد، آنها ممکن است بیش از بزرگسالان رنج می برند و نمی دانند که چگونه برای جلوگیری از پورپورا نفریت. بنابراین به عنوان پدر و مادر، شما باید بهترین خود را سعی کنید به آنها کمک به جلوگیری از این بیماری بدتر می رود.

اگر شما سوال دیگر، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

چگونه برای مراقبت از کودکان مبتلا به پورپورا نفریت

اگر شما سوال دیگر، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

چگونه برای مراقبت از کودکان مبتلا به پورپورا نفریت   پورپورا نفریت به مردم آشنا است، آن را تحت تاثیر